T-shirttrykkeren blev grundlagt i 2004 og ejes af Kevin Pihl-Nielsen, som er uddannet Serigraf og har arbejdet med tekstiltryk i mere end 20 år.

Vi investerede fra starten, som det første trykkeri i Danmark, i en 10-farvet trykmaskine og har siden løbende opgraderet vores udstyr og maskiner, så vi er i stand til at levere tryk af den absolut højeste kvalitet. Vi arbejder dedikeret, passioneret og målrettet med vores opgaver og med samtlige led i disse; lige fra vejledning, produktion af tekstilerne, det grafiske arbejde, den serigrafiske trykproces til levering hos en glad slutbruger.

Vi trykker t-shirts til enhver anledning: Vores nuværende kundekreds tæller både mode-, underholdnings-, medie- og restaurationsbranchen, deriblandt til events og specielle begivenheder. Et af vores specialområder er merchandise til bands på turné.

Udover serigrafiske tryk leverer vi også digitale DTF tryk (direct to film). DTF tryk anvendes hovedsageligt til små oplag, f.eks. til events, løbetøj/sportstøj med individuelle navne/numre og meget mere.

T-shirttrykkeren leverer til tiden, uden undtagelser, og normalt kan vi garantere levering indenfor 5-7 dage ved serigrafisk tryk og 1-2 hverdage ved DTF.

Vi påtager os professionel planlægning og omhyggelig gennemførelse af alle opgaver – store som små. Vi tilbyder tæt på alle slags tekstiler i branchen til tryk.