T-shirttrykkeren blev grundlagt i 2004 og ejes af Kevin Pihl-Nielsen, som er uddannet Serigraf og har arbejdet med tekstiltryk i mere end 20 år.

Vi investerede fra starten, som det første trykkeri i Danmark, i en 10-farvet trykmaskine og har siden løbende opgraderet vores udstyr og maskiner, så vi er i stand til at levere tryk af den absolut højeste kvalitet. Vi arbejder dedikeret, passioneret og målrettet med vores opgaver og med samtlige led i disse; lige fra vejledning, produktion af tekstilerne, det grafiske arbejde, den serigrafiske trykproces til levering hos en glad slutbruger.

Vi trykker t-shirts til enhver anledning: Vores nuværende kundekreds tæller både mode-, underholdnings-, medie- og restaurationsbranchen, deriblandt til events og specielle begivenheder. Et af vores specialområder er merchandise til bands på turné.

Udover serigrafiske tryk leverer vi også folietryk i alle afskygninger. Folietryk anvendes hovedsageligt til f.eks. løbetøj/sportstøj med individuelle navne/numre.

T-shirttrykkeren leverer til tiden, uden undtagelser, og normalt kan vi garantere levering indenfor 5-7 dage.

Vi påtager os professionel planlægning og omhyggelig gennemførelse af alle opgaver – store som små. Vi tilbyder tæt på alle slags tekstiler i branchen til tryk.