Tilbud på tryk og t-shirts


Ønsker du at foretage en bestilling eller modtage et tilbud på t-shirts / tryk, skal du sende os en e-mail med alle specifikationer, så vi kan udregne den nøjagtige pris og fremsende et tilbud. Det er ikke muligt at give tilbud pr. telefon, da vi har brug for nedestående oplysninger.

Send venligst en mail til kevin@tshirttrykkeren.dk

I mailen får vi brug for følgende oplysninger til at oprette tilbud/ordre. Ændring af dette, efter faktura er skrevet koster kr. 150,00 i gebyr

Virksomhed

CVR. nr.:                                                            

Telefon nr.:          

Kontaktperson:

Offentlig virksomhed

CVR. nr.:              

EAN. nr.:              

Telefon nr.:              

Kontaktperson:

Privat person

Navn – og efternavn:         

Adresse:                  

Post nr. & by:            

Telefon nr.:

Send os følgende informationer

Trykfiler / artwork

Vi får brug for nogle filer, så vi kan beregne en pris. Hvis filerne ikke er færdige så send evt. et udkast eller en beskrivelse af design, men da bliver prisen et estimat.

Her kan du læse hvordan du klargører dine filer trykfiler.

Valg af t-shirts / tekstiler:

Det er vigtigt at være præcis med detaljer om hvilke t-shirts der ønskes, for at kunne udregne et præcist tilbud. Dvs. hvilken model, antal, farver og størrelser.

Vi samarbejder med de fleste t-shirt / tekstil leverandører, men har fokus på produkter fra Stanley Stella, som er certificeret bæredygtige produkter af super høj kvalitet og standart. Se under PRODUKTER for at finde den bomuld du vil have tilbud på.

Der er også mulighed for, at du kommer med dine egne nye og uvaskede t-shirts / tekstiler.

Det kræver dog et min. på 300 stk. pr. design.

*Varerne skal leveres i kasser, så de kan stables. Vi modtager ikke poser eller anden form for emballage. Dette skyldes pladsmangel. Kommer varen ikke i kasser, vil de bliver afvist.

NB! Der vil blive pålagt et ekstra gebyr på 50% af trykprisen ved indlevering af egen tekstil.

 

Budget

Skal du holde dig inden for en budgetramme, er det en god idé at orientere os herom. I så fald kommer vi gerne med forslag til t-shirt / tekstil samt potentielle optimeringer af design.

På den måde kan vi udarbejde det bedst mulige tilbud til dig.

 

Deadline

Vores normale leveringstid er inden for 5-7 arbejdsdage, alt afhængig af ordrens størrelse og kompleksitet.

Der skal påregnes forberedelsestid til bestilling og levering af t-shirts, rentegning, filbehandling, udarbejdelse af film m.v. Fortæl os hvornår du senest skal bruge dine t-shirts, så aftaler vi hvornår bestillingen skal udføres og leveres. Det er altid en god ide at bestille i god tid, specielt i højsæsonen (forår/sommer).

Vi bestræber os naturligvis på at være fleksible og opfylde dine behov.

Så snart vi har den nødvendige information, kan vi udarbejde et tilbud til dig. Vi bestræber os på at svare inden for 10 timer.