FAQ

FAQ

ER DER ET MINIMUM FOR HVOR MANGE T-SHIRTS/TRYK MAN SKAL BESTILLE?

Minimum oplag er 50 stk. pr. produktion grundet opstartsomkostninger.

Se prisliste for priser.

HVAD KOSTER ÉN T-SHIRT MED TRYK??

T-shirttrykkeren har fokus på produktioner fra 50 til 10.000 stk.
Maskineriet er ikke gearet til at trykke én t-shirt ad gangen.

KAN JEG SELV LEVERE MINE T-SHIRTS, ELLER KAN T-SHIRTTRYKKEREN LEVERE DEM?

Det er naturligvis op til dig, om du vil købe dine egne t-shirts og levere dem til os. Vi har et bredt sortiment af mange forskellige typer t-shirts og samarbejder med flere forskellige t-shirt og tekstil leverandører. Vil du selv komme med dine egne t-shirts, skal du levere dem sorteret i størrelsesorden og farveorden, samt sorteret til bestemt design i tilfældet af at du har flere design. Tekstilet skal være nyt og uvasket. O.B.S. Der vil blive pålagt et ekstra gebyr på 50% af trykprisen ved indlevering af egen tekstil.

KAN MAN SE PRØVER PÅ TEKSTILERNE?

Man kan naturligvis bestille prøver på tøjet, inden man bestemmer sig for, hvad man vil købe. Det forlænger dog processen 5-10 dage, afhængigt af hvilke og hvor mange prøver man vil se på. Prøverne betaler man for + levering. Prøverne kan ikke leveres tilbage igen, men man kan få lavet tryk på dem til den evt. kommende produktion, hvis de er tilbage på trykken i tide.

HVOR HURTIGT KAN JEG FÅ LEVERET EN BESTILLING?

Normalt siger vi, at vi kan levere inden for 5-10 arbejdsdage. Dog kommer det an på, hvilken type opgave det er, og hvor stor opgaven er. Naturligvis også hvor travlt vi har i den givne periode.  Men vi bestræber os på at være fleksible og at imødekomme kundens leveringsønsker. Vores højsæson løber fra april til og med september, og i de måneder skal der påregnes ekstra leveringstid, alt afhængigt af hvornår du har henvendt dig. Planlægning fra din side er essentielt for leveringen.

HAR I T-SHIRTS LIGGENDE PÅ LAGER?

Vi har desværre ikke noget stort lager men bestiller hjem løbende, da udvalget er meget stort og ville kræve et kæmpe lager. Hvis kunden ønsker at se prøver på varene, kan dette bestilles. Dog har vi Label Free Mens Fitted ST310 (unisex) liggende i sort og hvid i begrænset omfang. Dette kan tilkøbes ved tillæg på kr. 1500,-

ÅBNINGSTIDER?

T-shirttrykkeren har åben mandag – torsdag fra 9 – 17 og fredag 9 – 16. Vil du kigge forbi, kræver det en aftalt tid, inden du kommer.

ADRESSE?

Vi bor på Islandsbrygge i København, nærmere bestemt i Kigkurren 8A, 2.sal.

HVAD ER PRISEN PÅ EN RAMME?

Pris på rammer er inkluderet i trykprisen.

HVAD TILBYDER DU UDOVER TRYK PÅ T-SHIRTS?

T-shirttrykkeren specialiserer sig primært i at trykke t-shirts for dermed at kunne levere t-shirts af højeste kvalitet. Det er i øvrigt også her, vores passion ligger. Vi kan selvfølgelig også trykke på andet tekstil som f.eks. sweatshirts, poloer, muleposer, kasketter m.m. Inkluder dine tanker og ønsker i din e-mail, og vi tager det med i tilbuddet.